2593058416 Λιμένας Θάσου, Θάσος info@thassoswedding.com
hero image
Facebook
 
Βαπτίσεις
Thassos Wedding | Οργάνωση Γάμου, Βάπτισης & Εκδηλώσεων Θάσο
 
 
"Βάπτιση, η πιο ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή για το μικρό σας αγγελούδι και για εσάς. Μια τόσο τρυφερή στιγμή πρέπει σίγουρα να ξεχωρίζει. Εάν λοιπόν ονειρεύεστε μια βάπτιση παραμυθένια και μοναδική, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας."
 
 
 
 

Η επιχείρησή μας “Thassos Wedding”, διαθέτοντας απεριόριστη φαντασία και πολύ αγάπη για το αντικείμενο, μπορεί να σας προτείνει μοναδικές επιλογές διακόσμησης για την βάπτιση του παιδιού σας. Παρακολουθώντας συνεχώς τις νέες τάσης, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε ξεχωριστές διακοσμήσεις στις αποχρώσεις του ροζ, μπλε ή όποιας άλλης χρωματικής παλέτας διαλέξετε που συνδυάζονται μαζί για να δημιουργήσουν μια χαρούμενη, γιορτινή ατμόσφαιρα.
 
Αναλαμβάνουμε την διακόσμηση του ναού και της κολυμπήθρας, τις μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, τα μαρτυρικά, το βιβλίο ευχών, πολυτελή υφάσματα και φαναράκια ή στολισμό με μπαλονοκατασκευές, πετυχαίνοντας πάντα ένα άψογο αποτέλεσμα. Σε εμάς ακόμα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από βαπτιστικά ρούχα επώνυμων εταιρειών.
 
Μπορούμε να σας δώσουμε τις πιο όμορφες, αλλά εάν το θέλετε και τις πιο ανατρεπτικές ιδέες για τον πρωταγωνιστή της ζωής σας και την επίσημη πρώτη του εμφάνιση. Ιδέες ανάλογα με τις επιθυμίες σας και σύμφωνα με το χώρο που επιλέξατε να γίνει η βάπτιση του παιδιού σας.
 
Η δημιουργικότητα, η αισθητική και η ποιότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν ικανοποιήσει τους πελάτες μας και μας δείχνουν την προτίμησή τους σε κάθε σημαντικό γεγονός της ζωής τους.
 
 
Κορίτσι
Αγόρι
 
Η πιο ξεχωριστή και λαμπερή μέρα της ζωής του παιδιού σας έφτασε!
Δεν έχετε παρά να απολαύσετε το παραμυθένιο σκηνικό που θα δημιουργήσουμε.
 

 
Επικοινωνήστε μαζί μας
ή περάστε από το κατάστημά μας στον Λιμένα της Θάσου, για να συζητήσουμε το στυλ που θέλετε να έχει
η εκδήλωσή σας και να σας κάνουμε τις δικές μας προτάσεις.