2593058416 Λιμένας Θάσου, Θάσος info@thassoswedding.com
hero image
Facebook
Τελετές
Thassos Wedding | Οργάνωση Γάμου, Βάπτισης & Εκδηλώσεων Θάσο
 
 
"Ο γάμος για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός. Αυτή τη μέρα όλα πρέπει να είναι ξεχωριστά και λαμπερά. Επειδή όμως κάθε γάμος είναι μοναδικός, το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τον στολισμό του."
 
 


Είτε θέλετε ένα μοντέρνο γάμο, ένα παραμυθένιο ή ένα vintage, εμείς, οι άνθρωποι του Thassos Wedding, μπορούμε να αναλάβουμε και να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό σκηνικό αυτήν την ξεχωριστή μέρα για εσάς και τους καλεσμένους σας και να αναδείξουμε μέσα από αυτόν το στυλ και το ύφος που επιθυμείτε. 
 
Με μεράκι και φαντασία μπορούμε να αναλάβουμε και να ανταποκριθούμε πλήρως στην διοργάνωση μιας παραδοσιακής θρησκευτικής ή πολιτικής τελετής, αλλά και σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης επιθυμείτε για τον γάμο σας. Ο πολιτικός γάμος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε παραλία της Θάσου, με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, αλλά και στο ξενοδοχείο ή σε κάποια αίθουσα εκδηλώσεων. 
 
Φροντίζουμε από την αρχή ως το τέλος όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για το στολισμό του γάμου σας, για τα προσκλητήριο και τις μπομπονιέρες, το στολισμό της Εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης, εξασφαλίζοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, για να μπορείτε να χαρείτε και να απολαύσετε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

 


 

 
Πολιτικός γάμος
Είναι μια αρκετά σύντομη τελετή που γίνεται από τον δήμαρχο στην τοποθεσία του γάμου. Η πολιτική τελετή στη Θάσο διαρκεί περίπου δέκα λεπτά και μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε σε κλειστό χώρο είτε στην παραλία. Κάθε ζευγάρι μπορεί να προσαρμόσει τη γαμήλια τελετή εκφράζοντας τους δικούς του προσωπικούς όρκους ο ένας στον άλλο ή βάζοντας μερικούς καλούς φίλους ή μέλη της οικογένειας να κάνουν μια ανάγνωση. Η πιστοποίηση είναι νομικά δεσμευτική σε όλο τον κόσμο.
 
 
 
Συμβολικός γάμος
Είναι μια τελετή με νόημα που πραγματοποιείται από έναν μη επίσημο εορτάζοντα γάμο. Η ομορφιά ενός συμβολικού γάμου έγκειται στην ευελιξία και στον τεράστιο αριθμό επιλογών που σας επιτρέπουν να εκφράσετε την προσωπικότητα και τις αξίες σας. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει νομική ισχύς σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία και δεν απαιτείται τεκμηρίωση ή άδεια, μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε τοποθεσία.
 
 
 
Θρησκευτικός γάμος
Σε έναν θρησκευτικό γάμο, το ζευγάρι είναι ενωμένο κάτω από τα μάτια και την αγάπη του Θεού. Νόμιμοι ορθόδοξοι γάμοι μπορούν να γίνουν μόνο εντός της εκκλησίας. Εάν σχεδιάζετε έναν θρησκευτικό γάμο στη Θάσο-Ελλάδα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τον διοργανωτή γάμου μας, ο οποίος θα σας καθοδηγήσει και θα σας συμβουλεύσει ανάλογα.
 
 
Ανανέωση του όρκου
Η τελετή Ανανέωσης Όρκων έχει συμβολικό χαρακτήρα, για όσους είναι ήδη παντρεμένοι και θέλουν να ανανεώσουν την υπόσχεσή τους και να επιβεβαιώσουν την αγάπη και τη δέσμευσή τους ο ένας στον άλλον λέγοντας «ναι. Εξακολουθώ να κάνω". Δεν απαιτούνται έγγραφα και η τελετή μπορεί να είναι μια ουσιαστική και συγκινητική διαδικασία μόνο για εσάς τους δύο ή για εσάς και τους αγαπημένους σας. Μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της προτίμησής σας και μπορεί να είναι όσο απλό ή γεμάτο υπηρεσίες, όπως εσείς επιθυμείτε.
 
 

 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
ή περάστε από το κατάστημά μας στον Λιμένα της Θάσου, για να συζητήσουμε το στυλ που θέλετε να έχει η εκδήλωσή σας και να σας κάνουμε τις δικές μας προτάσεις.