2593058416 Λιμένας Θάσου, Θάσος info@thassoswedding.com
hero image
Facebook
γάμοι
Thassos Wedding | Οργάνωση Γάμου, Βάπτισης & Εκδηλώσεων Θάσο
 

"Ο γάμος για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός. Αυτή τη μέρα όλα πρέπει να είναι ξεχωριστά και λαμπερά. Επειδή όμως κάθε γάμος είναι μοναδικός, το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τον στολισμό του." 

Είτε θέλετε ένα μοντέρνο γάμο, ένα παραμυθένιο ή ένα vintage, εμείς, οι άνθρωποι του Nancy’s Deco, μπορούμε να αναλάβουμε και να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό σκηνικό αυτήν την ξεχωριστή μέρα για εσάς και τους καλεσμένους σας και να αναδείξουμε μέσα από αυτόν το στυλ και το ύφος που επιθυμείτε. 
 
Με μεράκι και φαντασία μπορούμε να αναλάβουμε και να ανταποκριθούμε πλήρως στην διοργάνωση μιας παραδοσιακής θρησκευτικής ή πολιτικής τελετής, αλλά και σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης επιθυμείτε για τον γάμο σας. Ο πολιτικός γάμος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε παραλία της Θάσου, με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, αλλά και στο ξενοδοχείο ή σε κάποια αίθουσα εκδηλώσεων. 
 
Φροντίζουμε από την αρχή ως το τέλος όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για το στολισμό του γάμου σας, για τα προσκλητήριο και τις μπομπονιέρες, το στολισμό της Εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης, εξασφαλίζοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, για να μπορείτε να χαρείτε και να απολαύσετε την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.
 
 
Οργάνωση γάμου στην παραλία

 

Η Θάσος είναι γνωστή ως το Σμαραγδένιο νησί λόγω της πλούσιας βλάστησης και των δασών της, με πεύκα που κρέμονται σχεδόν στη θάλασσα και μπορεί να αποτελέσει τον καταλληλότερο προορισμό για το γάμο των ονείρων σας.

Το νησί της Θάσου είναι γνωστό ως το Σμαραγδένιο Νησί που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Αιγαίου.

Είναι ιδιαίτερα γνωστή για την πλούσια  βλάστηση αλλά και για τις πανέμορφες παραλίες με τα δαντελωτά κρυστάλλινα νερά που με το πράσινο της φύσης και το γαλάζιο του ουρανού δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό.

Η Θάσος διαθέτει πολλές όμορφες παραλίες και σίγουρα αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό για την διοργάνωση του γάμου σας στην παραλία.

Ελάτε λοιπόν να συζητήσουμε μαζί για την διοργάνωση του πολιτικού σας γάμου στην παραλία και να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό καλοκαιρινό σκηνικό.

Προσφέρουμε

 

 Ιδέες για τη διοργάνωση και το σχεδιασμό κάθε γάμου
 Προσκλητήρια
 Μπομπονιέρες
 Στέφανα - Καράφες - Ποτήρια
 Διακόσμηση (εκκλησίας, παραλίας, αυτοκινήτου και δεξίωσης)
 Μανικιούρ, μακιγιάζ και μαλλιά νύφης
 Επιλογή κοσμημάτων δαχτυλίδια - κοσμήματα
 Νυφικό μπουκέτο
 Φωτογράφο για τις φωτογραφίες και το βίντεο
 Μουσική κάλυψη με DJ
 Διαχείριση της λίστας προσκεκλημένων
 Catering
 Γαμήλια τούρτα
 Άδειες και άλλα έγγραφα για τον γάμο

Εποπτεία σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας και συντονισμό όλων των ενεργειών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Skype και τηλεφώνου.

Είδη γάμου

 

 Ελληνικός Ορθόδοξος - Παραδοσιακός Θρησκευτικός
 Πολιτικός Γάμος, ο οποίος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο ή στην παραλία με εκπληκτική θέα το ηλιοβασίλεμα
 Δέσμευση γάμου
 Συμβολικό γάμο
 Ανανέωση όρκων
 Συμβολική τελετή του ίδιου φύλου

Δουλειές μας

 

 
Η εκτεταμένη εμπειρία μας στην οργάνωση εκδηλώσεων και η εμμονή μας για την τελειότητα μπορούν να κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα, προσφέροντάς σας μία μοναδική τελετή που θα χαραχτεί στην μνήμη σας αλλά και των καλεσμένων σας. 

Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από το κατάστημά μας στον Λιμένα της Θάσου, για να συζητήσουμε το στυλ που θέλετε να έχει η εκδήλωσή σας και να σας κάνουμε τις δικές μας προτάσεις.