2593058416 Λιμένας Θάσου, Θάσος info@thassoswedding.com
hero image
Facebook
 
Thassos Wedding
Οργάνωση Γάμου, Βάπτισης & Εκδηλώσεων Θάσο
 
 
Η επιχείρηση μας “Thassos Wedding” η οποία εδρεύει στην πανέμορφη Θάσο και πιο συγκεκριμένα στο Λιμένα της Θάσου, δραστηριοποιείται από το 2010 στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων δημιουργώντας μοναδικά και ευφάνταστα αποτελέσματα, ικανά να εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.
 
Με αγάπη, όρεξη και φαντασία ομορφένουμε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας αναλαμβάνοντας τον αρραβώνα σας, την πλήρη οργάνωση του γάμου σας, της βάπτισης του παιδιού σας, της επετείου σας και κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Θάσο, προσέχοντας πάντα ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
Παρακολουθώντας τις τάσεις της κάθε εποχής και κατανοώντας τον πελάτη και τις επιθυμίες του, εργαζόμαστε μαζί για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα στην καλύτερη επιθυμητή τιμή. Φροντίζουμε πάντα να εξασφαλίζουμε σε κάθε πελάτη μας μια μαγευτική εκδήλωση, όπως ακριβώς την φαντάζεται.

 


 


Η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η υψηλή αισθητική και η ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν κρατήσει ευχαριστημένους τους πελάτες μας και μας προτιμούν σε κάθε σημαντικό γεγονός της ζωής τους.
 
Ακόμα, οι συνεργασίες μας με φωτογράφους, catering, μουσικούς και dj, μας δίνουν την δυνατότητα να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις για κάθε εκδήλωση που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε.
 
Για την βάπτιση του παιδιού σας, σε εμάς μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ρούχων και ρούχων βάπτισης με την υπογραφή των μεγαλύτερων εταιριών όπως mb fashion, guy laroche, energiers, yellowsub, mauli και πολλές άλλες.
 
Στόχος μας είναι ένα όμορφο και άρτιο αποτέλεσμα, ανταμείβοντας τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους σε εμάς.
 

 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
ή περάστε από το κατάστημά μας στον Λιμένα της Θάσου, για να συζητήσουμε το στυλ που θέλετε να έχει η εκδήλωσή σας και να σας κάνουμε τις δικές μας προτάσεις.